Условия за ползване

Тези Условия за Ползване описват правилата за посетители на www.medtronic-diabetes.bg1. Този уеб сайт е собственост на, и се управлява от Medtronic. Medtronic е името, което използваме за цялата си дейност, включително и всяка от компаниите, които тя контролира като дъщерни дружества и клонове. Използвайки думи като 'ние' или 'нашето', ние имаме предвид Medtronic. Medtronic също така ръководи и други уеб сайтове. Тези Условия за Ползване не се отнасят за тях. Посещавайки тези сайтове вие трябва да обърнете внимание на техните Условия за Ползване.

Последната актуализация на тези Условия за Ползване е направена на 25 Септември 2004. Ние можем да ги променяме по всяко време. Моля преглеждайте Условията за Ползване всеки път, когато посещавате уеб сайта, тъй като използвайки го, вие приемате най-новата версия на Условията за Ползване.

1-ОТНОСНО ИНФОРМАЦИЯТА В ТОЗИ УЕБ САЙТ.
2-АВТОРСКИ ПРАВА И ТЪРГОВСКА МАРКА.
3-ВРЪЗКИ КЪМ САЙТА И УПОТРЕБА НА МАРКИТЕ MEDTRONIC
4-ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ УЕБ САЙТОВЕ
5-ВАШИТЕ ОТЗИВИ, КОМЕНТАРИ И ИДЕИ
6-ДРУГИ ПРАВИЛА ОТНОСНО ТОЗИ УЕБ САЙТ
7-ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ И ЗАБЕЛЕЖКИ.

1-ОТНОСНО ИНФОРМАЦИЯТА В ТОЗИ УЕБ САЙТ. Този уеб сайт е финансиран и управляван от Medtronic Trading NL BV. Информацията на този сайт е единствено и само за ваша обща информация. Тя не може и не е предназначена да замени връзката с вашият лекуващ лекар. Medtronic не практикува медицина и не предоставя медицински услуги или съвети и информацията в този сайт не трябва да се счита за медицински съвет. За диагностика и лечение винаги трябва да говорите с вашия лекар.

Тъй като здравната информация се променя бързо, за това е най-добре да бъде потвърдена от лекувашия лекар.

2-АВТОРСКИ ПРАВА И ТЪРГОВСКА МАРКА. Материалите в този уеб сайт ни принадлежат или са лицензирани за нас. Те са защитени от Съединените Щати и други закони за авторското право. Съществуват някои важни правила за копирането на тези материали. Можете да сваляте, изпращате по ел. поща или принтирате копия от тези материали за лично ползване, но не и с комерсиална цел. Когато правите това, трябва да включвате всички авторски права и други известия, включително и тези, които са на долната част на страницата.

Също така ние притежаваме имената, които използваме върху продуктите и услугите в този сайт и тези имена са защитени от Съединените Щати и други закони за търговската марка. Знакът ® след всяко име показва, че търговската марка е била регистрирана в Съединените Щати и/или в друга държава. след името показва, че това е нерегистрирана търговска марка. Всички търговски марки са собственост на съответните им притежатели.

Възможно е да има специални правила за ползването на материалите, предоставени на определени места на този уеб сайт. Тези специални правила ще бъдат публикувани в близост до материалите.

В случай, че използвате материалите или търговската марка от този сайт по начин, който не е ясно позволен от тези Условия за Ползване, то така нарушавате споразумението си с нас и може би нарушавате авторските права, търговската марка, както и други закони. В този случай ние автоматично отменяме разрешението ви за ползване на този уеб сайт. Заглавието на материалите е собственост на нас или на авторите на тези материали, съдържащи се в този сайт. Всички права, които не са изрично предоставени, са запазени.

3-ВРЪЗКИ КЪМ САЙТА И УПОТРЕБА НА МАРКИТЕ MEDTRONIC. Отпуска ви се неограничен, ограничен и отменяем лиценз за връзки (линкове) към този уеб сайт. Medtronic си запазва правото да отмени този лиценз изцяло или само правото ви да използвате специфични линкове, по всяко време. Ако Medtronic отмени този лиценз, вие се съгласявате за премахване на всяка от вашите връзки към този сайт.

Вие се съгласявате да не предоставяте линка към този сайт с цел реклама или във вид на подкрепа на организация, продукт или услуга. Съгласявате се, че линка няма да се появи на сайт, който разумен човек може да сметне за нецензурен, клеветнически, груб, обиден или злонамерен. При никакви обстоятелства не може да „преправяте" този сайт и което и да е съдържание или да копирате част от него на сървър. Съгласни сте да не показвате или използвате логото и търговската марка на Medtronic по никакъв начин без нашето предварително писмено разрешение.

4-ВРЪЗКИ КЪМ ДРУГИ УЕБ САЙТОВЕ. Този уеб сайт може да съдържа връзки към други сайтове. Някои от тях може да се управляват от Medtronic, а други от трети страни. Ние предоставяме линковете за ваше удобство, но не преглеждаме, контролираме или следим материалите на никой друг сайт, който не е на Medtronic. Тези Условия за Ползване не се прилагат за останалите уеб сайтове, дори и тези на Medtronic. Ние не сме отговорни за тяхното изпълнение или за вашите търговски взаимоотношения с тях. Използването на други уеб сайтове е предмет на техните Условия за Ползване на тези уеб сайтове, включително и политиките за поверителност.

ТЕЗИ УЕБ САЙТОВЕ МОГАТ ДА СЪДЪРЖАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА УПОТРЕБАТА НА ПРОДУКТИТЕ ИЛИ ТЕРАПИЯТА НА MEDTRONIC, КОИТО НЕ СА БИЛИ ОДОБРЕНИ В СТРАНАТА, В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ. НИЕ НЕ КОНТРОЛИРАМЕ ИЛИ ПОДКРЕПЯМЕ ТОЗИ ТИП ИНФОРМАЦИЯ.

5-ВАШИТЕ ОТЗИВИ, КОМЕНТАРИ И ИДЕИ. Докато ние се радваме да получим отзиви, коментари и идеи от посетителите на сайта, искаме да раберете, че всяка информация, която ви представя чрез този уеб сайт ще се счита, че не е лична, поверителна и не е ничия собственост (различна от личната информация, който термин формулира нашето Изявление за Поверителност). Ако отправяте някакви съобщения, информация, концепции, техники, ноу-хау или материали към нас през сайта, по този начин издавате на Medtronic неограничен, пълноправен, безвъзвратен лиценз за ползване, размножаване, излагане, представяне, променяне, препращане, разпределяне към всяка медия, и сте съгласни за използването им свободно от Medtronic за всякакви цели.

БЕЗ ГАРАНЦИИ. ВСИЧКИ МАТЕРИАЛИ НА ТОЗИ САЙТ ВИ СЕ ПРЕДОСТВЯТ БАЗИРАНИ НА ПРИНЦИПА "AS IS", "AS AVAILABLE" ("както са", „на разположение"). ПО ТОЗИ НАЧИН MEDTRONIC ОТКАЗВА ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, ЯВНИ ИЛИ НЕЯВНИ, УСТАНОВЕНИ СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГИ. MEDTRONIC НЕ ПОЕМА АНГАЖИМЕНТИ ИЛИ ГАРАНЦИИ, ЧЕ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ УЕБ САЙТ НЯМА ДА БЪДЕ ПРЕКЪСНАТО ИЛИ БЕЗПОГРЕШНО. ВИЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕДПРИЕМАНЕТО НА ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ВСЯКО СЪДЪРЖАНИЕ КОЕТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ ТОЗИ САЙТ НЕ СЪДЪРЖА ВИРУСИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ВИД ПОТЕНЦИАЛНО РАЗРУШИТЕЛЕН КОМПЮТЪРЕН КОД.

ОГРАНИЧАВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТТА. ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ, ЧЕ НИТО MEDTRONIC, НИТО ВСЯКО ЕДНО ЛИЦЕ ИЛИ ФИРМА, СВЪРЗАНИ С MEDTRONIC НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ЩЕТИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО ИЛИ НЕСПОСОБНОСТТА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА ТОЗИ САЙТ ИЛИ МАТЕРИАЛИТЕ СЪДЪРЖАЩИ СЕ В НЕГО. ТАЗИ ЗАЩИТА ВКЛЮЧВА ИЗИСКВАНИЯ ВЪЗ ОСНОВА НА ГАРАНЦИЯ, ДОГОВОР, ЗАКОНОНАРУШЕНИЕ, ОГРАНИЧЕНА ОТГОВОРНОСТ И ВСЯКАКВА ДРУГА ПРАВНА ТЕОРИЯ. ТАЗИ ЗАЩИТА ВКЛЮЧВА MEDTRONIC, НЕЙНИТЕ ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА, РЪКОВОДИТЕЛИ, СЛУЖИТЕЛИ, ПОСРЕДНИЦИ И СНАБДИТЕЛИ ПОСОЧЕНИ В ТОЗИ САЙТ. ТАЗИ ЗАЩИТА ПОКРИВА ВСИЧКИ ЗАГУБИ ВКЛЮЧИТЕЛНО, БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ, ПРЯКИ ИЛИ НЕПРЯКИ, СПЕЦИАЛНИ, СЛУЧАЙНИ, ЗНАЧИТЕЛНИ, ТИПИЧНИ И НАКАЗАТЕЛНИ ЩЕТИ, ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА/НЕПРАВОМЕРНА СМЪРТ, ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ, ЗАГУБИ НА ДАННИ ИЛИ ПРЕКЪСВАНЕ НА РАБОТА.

6-ДРУГИ ПРАВИЛА ОТНОСНО ТОЗИ УЕБ САЙТ. В допълнение към правилата от тези Условия за Употреба и Защита на Личните Данни, вие можете да бъдете предмет на допълнителни условия, прилагани при достъп на специални услуги или материали за някои области, като например линк от този уеб сайт. Моля прочетете нашето изявление за Защита на Личните Данни, за да научите повече как защитаваме и използваме информацията събирана на сайта.

Ако сте в нарушение на тези Условия за Ползване или Защита на Личните Данни по начин, който вреди на други хора, вие сте съгласни да държите Medtronic извън всякаква отговорност за тази вреда.

Използвайки този сайт, вие се съгласявате, че единственото правилно място и юрисдикция за всеки спор с Medtronic или всичко свързано с използването на този уеб сайт е в съдилищата на България. Вие допълнително приемате и се съгласявате с упражняването на личната юрисдикция на тези съдилища във връзка с всеки спор въвличащ Medtronic или нейните филиали, служители, длъжностни лица, ръководители, посредници или снабдители.

Тези Условия за Употреба се уреждат от вътрешно материалните закони на България без оглед на своето противоречие на законовите принципи.

7-ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ И ЗАБЕЛЕЖКИ. Medtronic може да ви доставя известия по електронна поща, на основната информация на сайта или чрез писмено съобщение, доставено по пощата на адреса за кореспонденция с Medtronic. Можете да обменяте информация използвайки функцията Contact Medtronic или на адрес:

MEDTRONIC Trading NL BV
Earl Bakkenstraat 10
6422 PJ HEERLEN
The Netherlands