Guardian® REAL-Time

Система за Постоянен Мониторинг на Глюкоза

Като водещa система в непрекъснатия, 24-часов мониторинг на глюкозата, системата Guardian REAL-Time предлага ненадминати нива на проницателност, увереност и свобода.

 • Непрекъснато на дисплея, вие имате постоянно наблюдение за моментните нива на глюкозатата.
 • 3 нива на предупреждение ви дават спокойствие и увереност.
 • Получавате повече проницателност по отношение на опасните ниски и високи стойности, отколкото единствено с тестуването с глюкомер.
 • Компактен и удобен дизайн.
 • Идеален партньор, който ви помага по време на лечението.

Проницателност, която тестуването с глюкомер не може да осигури

Личният ви ПМГ дава допълнителна проницателност и увереност с 288 отчета на глюкозата, 24 часа на ден, помагайки ви да разберете по-добре въздействието на храната, упражненията и медикаментите върху нивата на глюкозата. Само по себе си тестуването с глюкомер може единствено да покаже състоянието на глюкозните нива в даден момент – в резултатна което, 60% от ниските могат да не бъдат разкрити.

ПМГ открива четири пъти повече опасните ниски и високи стойности и може значително да намали нивата на A1c, за разлика от тестуването с глюкомер, приложен самостоятелно. 1,2,3,4,5

Тестуването с глюкомер загатва – вашият Guardian REAL-Time разказва цялата история

Със системата Guardian REAL-Time можете да узнаете дори и повече! Не само, че винаги ще бъдете информирани за нивата на глюкозата, но ще знаете посоката и скоростта на придвижването им, така че да бъдете предупредени при достигане на лимита, за да предприемете необходимите мерки. Несравнима интуиция!

3 нива на предупреждение за допълнителна увереност

Можете да използвате всички или само един от сигналите, предупреждаващи за приближаващи ниски или високи стойности1:

 • Предсказващи сигнали – могат да бъдат настроени на 5, 10, 15, 20, 25 и дори 30 минути преди достигане на глюкозния лимит.
 • Сигнали за темп на изменение – сигнализират ви когато нивата на глюкозата се променят – една стрелка за движението и две за рязка промяна.
 • Сигнали ‘Ниски и Високи’ – информират ви за достигане на посочените от вас граници на глюкоза.

Удобна и лесна за използване

Системата Guardian REAL-Time може да бъде навсякъде с вас, независимо колко активен е начинът ви на живот. Мониторът е малък, удобен и лесен за носене – на колана, в джоба или под дрехите. Финния глюкозен сензор е лесен за поставяне и когато е включен към предавателя MiniLink™REAL-Time, представлява малко и дискретно водоустойчиво устройство, което изпраща информация за вашата глюкоза до монитора по безжичен път.

Ваш партньор в лечението на диабета, ако вие:

 • Се нуждаете от допълнителна информация за високите и ниските стойности
 • Не разпознавате хипогликемията
 • Желаете по-добър контрол
 • Имате гестационен диабет
 • Имате диабет и сте бременна
 • Имате повишени стойности на А1с
Системата Guardian REAL-Time e одобрена за всички пациенти имащи диабет Тип 1 и Тип 2 , така че консултирайте се със здравните специалисти дали е подходяща за вас още днес.

Клинични препратки:

 1. Kaufman FR, et al. Diabetes Care. 2001;24(12):2030-2034.
 2. Ludvigsson J, et al. Pediatrics. 2003;111(5 pt 1):933-938.
 3. Deiss D, et al. Diabetes Care. 2006; 29(12):2730-2732.
 4. Bode BW, et al. Diabetes Res Clin Pract. 1999;46(3):183-190.
 5. Pitzer KR, et al. Diabetes Care. 2001;24(5):881-885.
 6. While the Guardian REAL-Time System monitor is water-resistant and designed to protect against splashes and occasional dunking, Medtronic Diabetes recommends that no Guardian REAL-Time System monitor should be intentionally submerged in water.