Софтуер CareLink™ Personal

CareLink Personal софтуер е сигурен, Уеб-базиран софтуер за управление на лечението, който предлага изключителни прозрения върху особеностите и проблемите, каквито софтуер за глюкомери и дневниците не могат да открият.

Софтуера CareLink Personal ви помага:

Carelink report 4
 • Да наложите по-добър контрол разбирайки ефекта от инсулина, въглехидратите, упражненията върху нивата на глюкозата
 • За максимално ефективно лечение, чрез лесно разпознаване на особеностите и проблемите
 • Да бъдете по-продуктивни, извършвайки промени върху лечението и начина на живот, като споделяте подробни доклади с вашият лекуващ лекар
 • Да получите пълна картина от данните на постоянния мониторинг на глюкозата, откривайки повече ниски и високи тенденции на глюкоза, отколкото данните от тестуването с глюкомер.

Разбирането на ефекта от дозирането, хранителните навици, рутинните упражнения и третирането на глюкозните нива е ключът към добър контрол на диабета. Наблюдавайки връзката между, причини и ефект върху диаграми, графики и таблици, вие идентифицирате проблемите и особеностите, което помага да разберете по-добре главните причини за ниските и високи нива на глюкозата. Със софтуера CareLink, вие получавате максимално ефективно лечение, в сътрудничество с лекуващия лекар, за да постигнете индивидуалните си цели.


От какво се нуждаете за да започнете

За да започнете да използвате CareLink софтуера ви трябва:
 • Достъп до компютър с Windows 98SE, ME, 2000, или Vista
 • Надеждна интернет връзка
 • Microsoft® Internet Explorer версия 5.5 (SP2) или следваща
 • Adobe® Reader™ версия 5.0 или следваща
 • USB устройството ComLink™ или CareLink USB устройство и Монитор за следени(e) на кръвна глюкоза, със съответния кабел.

За да започнете, следвайте тези три стъпки:

 • Регистрирате се на адрес http://carelink.medtronicdiabetes.com 5
 • Изпратете своите данни
 • Прегледайте докладите (резултатите) и ги споделете с лекуващия лекар

За по-подробни инструкции при използването на CareLink Personal софтуеър, моля свалете нашето ръководство „Първи стъпки” .

Помощта винаги е на лице

Ако се нуждаете от помощ при ползване на CareLink Personal софтуер, по всяко време можете просто да натиснете Help линка, в горният край на екрана. Като допълнение към подробното ръководство, на разположение имате кратък речник за непознати термини. Също така имате опцията да се свържете с нашата 24-часова линия за помощ.

Опазване на Вашата Дискретност със засилени мерки за сигурност

В Medtronic Diabetes ние се грижим за сигурността на вашата лична информация. CareLink Personal софтуера отговаря с най-стриктни права за конфиденциалност в света, включвайки HIPAA указанията. Системата също използва Secure Socket Layer (SSL) технологията за криптиране на връзката, гарантираща секретността на данните по време на трансфер. Съхраняването на данните чрез софтуера CareLink Personal, е често по-надеждно от съхранението им на домашен компютър свързан към Интернет. Ние използваме три-степенна структура, пазеща данните зад три отделни защитни стени.